24/7 bereikbaar via: Tel: 0548-636440 | E-mail: | Whatsapp:

Overlijdensrisicoverzekering

Klik op onderstaande banner om te kijken hoeveel u kunt besparen met de premie check:

Klik op onderstaande banner om een overlijdensrisicoverzekering aan te vragen:

Zoals wij al vaker onder meer in onze nieuwsbrieven en op onze websites hebben gecommuniceerd zijn de premies van overlijdensrisicoverzekeringen sinds 2002 fors gedaald. Wij hebben premieverschillen van meer dan € 10.000,- geconstateerd over de gehele looptijd. Als u in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten heeft, vergelijk dan uw oude premie met de mogelijke nieuwe en u ziet meteen hoeveel u kunt besparen. * Let op:

* Dit is wel afhankelijk van uw gezondheid en bij hypotheek verpanding heeft u toestemming van de geldverstrekker nodig, ook kunnen daar kosten aan verbonden zijn, naast de hieronder genoemde € 100,- afsluit of € 295,- advieskosten. Zeg nooit een verzekering op zolang u geen nieuwe polis heeft en zorg voor toestemming van uw meeverzekerde partner.

Uitleg

De afgelopen jaren zijn er veel verzekeraars met risicoverzekeringen bijgekomen. De concurrentie nam toe. De sterftekans is afgenomen, wij leven gemiddeld langer. De kans dat mensen jong overlijden is kleiner geworden. Daardoor is het risico voor de verzekeraars kleiner is geworden. Al die factoren samen hebben geleid tot een fors dalende premie.

Uw besparing

Bijna alle verzekeraars berekenen premieverlagingen niet automatisch door in de premie van bestaande klanten. Wilt u dus profiteren van de premie verlaging, dan dient u zelf in actie te komen. De meeste verzekeraars vragen opnieuw een eenvoudige gezondheidsverklaring zodra u vraagt om een premieverlaging. Indien uw gezondheidssituatie sinds het aanvragen van uw verzekering achteruit is gegaan, is de kans groot dat u geen premieverlaging krijgt. De meeste verzekeraars vragen zo’n verklaring. Een lopende polis bij Delta Lloyd en Reaal kunt u veelal zonder zo’n verklaring aanpassen. Dat geldt niet voor een nieuwe verzekering.

Nieuwe verzekering

Ook recentelijk hebben diverse verzekeraars, zoals Taf Quantum Leben, Legal & General / Scildon en Leidsche verzekeringen hun overlijdensrisicopremies aanzienlijk verlaagd. Daarom is het nu tijd voor een vergelijkende berekening op deze website. U kunt meteen online een nieuwe verzekering afsluiten. Als u alles zelf regelt zijn de kosten € 100,-. Als u wilt dat wij alles voor u regelen, verzoeken wij u een advies afspraak te maken op ons kantoor; de kosten zijn in dat geval € 295,-.

Adresgegevens

Grotestraat 11
7443 BA Nijverdal
Tel 0548-636440
Fax 0548 - 636450
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.30 uur
bankkas tot 17.00 uur
's avond & zaterdag op afspraak
telefoon en internet 24/7

Lid van / aangesloten bij:

NVM
NVGA
AdFiz
Kifid nr.300.002282
AFM nr.12043660, -61, -69 en -70

©2019 copyright Rensen

Rensen