24/7 bereikbaar via: Tel: 0548-636440 | E-mail: | Whatsapp:

Rensen & RegioBank

RENSEN is zelfstandig adviseur van Regiobank Haarle en Nijverdal. Bedrijven en particulieren kunnen op ons kantoor geld storten en opnemen, maar ook thuis of op de zaak internetbankieren met telefoon, iPad of desktop. Is uw bank gesloten? Stap over naar RegioBank, net als vele andere particulieren en bedrijven. Kom naar ons kantoor met uw legitimatie, wij regelen alles voor u.

De overstapservice is hier speciaal voor opgericht.

 • Betalen

  RegioBank voor zakelijk en particulier betalen
  Particulier betalen

  Meer informatie over particlier betalen vindt u hier.

  Zakelijk betalen

  RegioBank zakelijk is voor elke ondernemer, Het maakt niet uit of u nu ZZP-er, MKB, een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kiest u de zakenrekening die bij uw situatie past.

  Meer informatie over zakelijk betalen vindt u hier.

 • Sparen

  Regiobank voor zakelijk en particulier sparen
  Particulier sparen

  Voor particulier sparen klik hier

  Voor het berekenen van uw spaardoel klik hier

  Zakelijk sparen

  MeerKeuze Sparen is de zakelijke spaarrekening van RegioBank. Een flexibele spaarrekening met een goede rente waarmee u vrij of vast spaart op één zakelijke rekening.

  Voor zakelijk sparen klik hier

 • Beleggen

  Beheerd beleggen

  RegioBank is enkele jaren geleden gestopt met beleggingen. RENSEN Assurantiën BV is onafhankelijk vermogensadviseur, heeft geen voorkeur voor een aanbieder. Spaarrekeningen leveren de laatste tijd nauwelijks nog iets op, als we de inflatie en de vermogensrendementsheffing meerekenen is het rendement zelfs negatief.

  Met beheerd beleggen bieden wij tegen geringe advieskosten een laagdrempelige oplossing voor mensen die beleggen als een goed alternatief zien, maar er zelf geen omkijken naar willen hebben. Beheerd beleggen kan al vanaf € 50,- per maand of met een éénmalige storting vanaf € 1000,-. Maak vandaag nog een afspraak voor een adviesgesprek, in het 1e gratis kennismakingsgesprek wordt u duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. In het filmpje geven we alvast een voorproefje.

 • Krediet

  Geldlenen, voor particulier, starter of bedrijfsfinanciering
  Lening voor particulieren

  Voor een particuliere lening klik hier

  Zakelijke financiering

  Heeft u een zakelijke lening nodig om een bedrijf op te starten? Of om een investering te doen? RegioBank verstrekt dit krediet niet, u vraagt het krediet aan via Qredits.

  Meer informatie over financiering bij De RegioBank
 • Hypotheek

  Hypotheekadvies

  RENSEN Assurantiën BV is onafhankelijk hypotheekadviseur en heeft daarom geen voorkeur voor een aanbieder of geldverstrekker. De advieskosten van RENSEN behoren tot de laagste in de markt en het RENSEN hypotheekadvies wordt door hun klanten volgens consumentenorganisatie advieskeuze.nl hoog gewaardeerd. Maak vandaag nog een afspraak voor een goed hypotheekadvies, in het 1e gratis kennismakingsgesprek wordt u duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.

Adresgegevens

Grotestraat 11
7443 BA Nijverdal
Tel 0548-636440
Fax 0548 - 636450
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.30 uur
bankkas tot 17.00 uur
's avond & zaterdag op afspraak
telefoon en internet 24/7

Lid van / aangesloten bij:

NVM
NVGA
AdFiz
Kifid nr.300.002282
AFM nr.12043660, -61, -69 en -70

©2019 copyright Rensen

Rensen